Lucasfilm i Disney, no tot està perdut

Fa uns dies es va confirmar la compra de Lucasfilm per part de Disney. La productora del ratolí més famós del món no va trigar gaire a anunciar una nova trilogia de l’univers Star Wars per l’any 2015.

Al moment gran part dels aficionats a la saga galàctica van posar el crit al cel i van començar a aparèixer imatges en to burleta sobre el resultat que n’obtindríem. En part és comprensible, ja se’ns va esgotar la paciència amb els episodis I, II i III on semblava que George Lucas es fotia de nosaltres. Però m’agradaria recordar que aquells nefastos episodis van venir de Lucasfilm i del mateix Lucas i que ara serà Disney qui porti les regnes del projecte i pensem que aquest mateix estudi és el responsable d’exits recents com The Avengers, TRON: Legacy o Acero Puro. Cintes allunyades del que podem esperar de Disney.

Millor esperem al resultat o a les primeres imatges i després critiquem. No ens enganyem, molt dolentes hauran de ser per ser pitjors que els episodis I, II i III i aquests tots els vam anar a veure el primer dia.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda