Man seeking woman

Ahir es va celebrar Sant Valentí, una festivitat estesa arreu del món i que serveix per celebrar l’amor entre parelles. Sant Valentí és un dia on tothom s’afanya a manifestar el seu amor i la felicitat amb la seva parella com si la seva vida fos una pel·lícula d’en Hugh Grant o la Sandra Bullock quan el més segur és que la realitat s’acosti a una pel·lícula d’en Roland Emmerich.

L’amor es retrata molt sovint al cinema i la televisió, a vegades de forma dura i cruel com a The Affair i a vegades de forma còmica com a How I met your mother però si donem un cop d’ull al panorama actual només hi ha una sèrie capaç de retratar l’amor i els sentiments complementaris que genera de forma real (que no realista), aquesta és Man seeking woman.

Si fem un salt enrere en el temps trobareu un parell d’entrades en aquest mateix blog on ja recomanava de forma intensa aquesta comèdia de la cadena FXX. Vistos els primers capítols de la tercera temporada no puc fer més que repetir-me.

Man seeking woman és una de les comèdies més originals i fresques que podem trobar avui en dia a la petita pantalla. Una de les meves principals pors amb la sèrie era que el tipus d’arguments o bromes que utilitzava la sèrie no es tornessin repetitius o cansats com passa amb la majoria de comèdies de situació però Simon Rich ha anat reinventant-la lleugerament a cada temporada.
Els deu capítols de la primera temporada es van centrar en el personatge principal, un patètic Josh Greenberg, interpretat de forma magistral per en Jay Baruchel i la seva incapacitat per trobar parella. La segona temporada es va orientar cap als personatges secundaris com l’extravagant amic interpretat per Eric André o la germana d’en Josh a quin dóna vida la guapíssima Britt Lower i que ens va deixar un dels millors capítols de la sèrie que ens ha fet veure de forma totalment diferent el Pare Noel. Aquesta tercera temporada ens mostra una cara diferent del protagonista en situar-lo en una relació estable de parella.

També sóc conscient que la sèrie té un recorregut limitat. Tinc l’esperança que Simon Rich no intentarà explotar la seva creació fins al límit on perd l’essència com ha passat amb sèries com The Big Bang theory que ja no són n’hi una petita ombra del que eren a l’inici. Em sabria molt greu que Man seeking woman denigrés de tal manera.

Si heu vist la sèrie potser un haurà sorprés quan he definit la sèrie com la que retrata de forma més real l’amor i les relacions. Man seeking woman exposa d’una manera absurda i exagerada totes aquelles accions i pensaments que tenim quan ens relacionem amb altres persones, ho fa buscant l’absurd però si mireu bé en el fons veureu que la base on es forma aquest absurd és molt més real i sincera que com es retrata a les comèdies romàntiques més conegudes.

Com he anat repetint a cada entrada sobre la sèrie, Man seeking woman no és una sèrie apta per tots els públics tot i que hauria de ser recomanada a tothom. Man seeking woman no està pensada per aquells que tenen la pell molt fina i s’ofenen amb la més mínima incorrecció política, Man seeking woman és per aquells que ens agrada riure’ns de tot o aquells que pensen que no s’han explotat prou els acudits sobre Carrero Blanco.

Mireu Man seeking woman. Busqueu-la per internet i descobriu aquesta petita joia ja sigui per riure pels descosits o per criticar-la de forma ferotge. Sigui quina sigui la vostra reacció com a mínim podreu dir que heu vist quelcom diferent i original.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda