Man seeking woman. Temporada 2

manseekingAquesta mateixa setmana en Jep Soler (@jepsoler) ha escrit un gran article al blog d’Els Bastards sobre Angie Tribeca, en ell en Jep parla de les diferents formes de riure, entre elles el “hohoho“, aquell riure que et surt quan t’adones que l’humor ha creuat una línia i que malgrat tot no pots parar de riure. Si Angie Tribeca creua aquestes línies basant-se en l’absurd, Man seeking woman les creua en la total falta de respecte per qualsevol tema.

Si la primera temporada ja va ser capaç de trencar qualsevol tabú aquesta segona ha tornat amb igual força. Man seeking woman segueix amb la mateixa força que la va fer imprescindible durant la primera temporada. Irreverent, absurda i capaç de riure’s de tot i més. Sexe, religió, bellesa, cap tema és tabú per Man seeking woman ni cap forma de tractar-los massa atrevida. Ni el mateix Santa Claus o JesusCrist escapen de ser el blanc de les bromes d’alguns capítols, però què pots esperar d’una sèrie capaç de fer broma sobre Hitler en el capítol pilot.

Portar situacions quotidianes a extrems absurds és l’especialitat de Man seeking woman. Que centrar-se en una nova parella es transformi en una operació militar  per informar el teu millor amic que ja no us veureu tant o que et sentis tant exclòs del grup de la teva nova parella que ni l’assassí psicòpata que els persegueix et faci cas, són només dos exemples del que podeu esperar a Man seeking woman. Què li agrada fer a Santa Claus amb els trens de joguina millor ho descobriu vosaltres sols.

manseeking2

Com ja vaig comentar en el post de la primera temporada, Man seeking woman no és una sèrie per tots els públics. Tots aquells amb la pell massa fina per aguantar bromes escatològiques o de mal gust millor que la deixin passar, però si sou capaços de riure-us de tot ho passareu molt bé. L’humor absurd es barreja amb situacions surrealistes i exagerades que fan de Man seeking woman una de les millors sèries no convencionals que es pot veure avui en dia.

Si etiquetem les comèdies segons els riures que provoca està clar que Man seeking woman està a la categoria dels “hohoho“. Segurament riure amb el “hohoho” no serà el més correcte però us puc assegurar que és extremadament sa.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda