Man seeking woman

manseeking1Vivim un moment on l’oferta televisiva i cinematogràfica és tan gran que els que ens agrada el tema estem saturats de possibilitats. Cada setmana s’estrenen diverses pel·lícules i cada poc temps noves sèries que es van acumulant als nous capítols de sèries ja existents. És per això que o bé tens la sort de dedicar-t’hi o sacrifiques hores de son i vida social (cosa que alguns fan/fem) o et mous per recomanacions. La majoria de cinèfils i serièfils tenim un grup social (molt sovint a les xarxes socials) amb el qual comentem, critiquem i discutim sobre tot el que veiem. En aquest grup sempre n’hi ha que veuen coses que tu no has vist i tu veus coses que ells no veuen i aquesta sinergia fa que un comentari negatiu t’indiqui que aquella sèrie s’ha de descartar o un comentari positiu t’impulsi a veure’n una que tenies descartada. Man seeking woman és un d’aquests últims exemples, l’havia vist però l’havia descartat. Una nova sèrie d’un noi al qual deixa una noia i vol refer la seva vida no entrava a les meves necessitats més immediates i va quedar en un calaix però un dia vaig escoltar en Pep Prieto i en Toni de la Torre parlant-ne molt bé a la radio i em va començar a picar la curiositat. Sort en vaig tenir doncs feia molt que no reia tant amb una comèdia.

Un cop acabada una intro més llarga que moltes entrades centrem-nos en la sèrie. Com ja he dit Man seeking woman ens explica la història d’un noi que vol refer la seva vida després d’una ruptura sentimental. Molts pensareu que és un argument molt repetit i on és difícil innovar i teniu tota la raó però Man seeking woman ho aconsegueix. Com? Doncs jugant, i molt sovint creuant, aquella fina línia que separa l’humor del mal gust. Man seeking woman és una sèrie no apta per tothom, segurament molta gent la trobarà grollera i de mal gust mentre d’altres (entre els que em puc incloure) ens cauran les llàgrimes de tant riure. Sense anar més lluny puc garantir que si la miro acompanyat de la meva parella jo m’estaré partint de riure mentre ella farà cara d’emprenyada per la merda que li estic fent mirar.

manseeking2I com juga la sèrie amb aquest humor? Doncs convertint en realitat la visió del món que té el protagonista. Resulta una mica difícil d’entendre però és genial. Per posar-vos un exemple, ell segueix enamorat de la seva ex i qualsevol altra noia li sembla un troll baix i lleig, doncs nosaltres veiem un troll baix i lleig i, el que és millor, tothom veu un troll baix i lleig i es comporten com si fos normal. Com ja he dit pot ser difícil d’entendre però val molt la pena. Si us va agradar Wilfred Life’s too short puc assegurar-vos que us agradarà però si l’humor políticament incorrecte i passat de frenada no us fa gràcia millor deixeu-la de costat.

Ara per ara tenim dos capítols disponibles i, si el primer és bo, el segon és encara millor. Capítols de 20 minuts que us faran riure sense parar o indignar-vos molt.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda