Manh(A)ttan

manhattan_posterDesprés de Salem la cadena WGN America ha presentat la seva segona producció pròpia Manhattan, un drama històric on ens expliquen la creació de la bomba atòmica i la veritat és que fa prou bona pinta.

En un punt remot de Nou Mèxic s’aixeca una ciutat aïllada on algunes de les millors ments d’Estats Units treballen per aconseguir desenvolupar la bomba atòmica abans que ho facin les forces de Hitler. La majoria dels habitants desconeixen el motiu real pel qual són allà i el treball que s’hi està realitzant. Només uns pocs tenen accés a tota la informació que no poden compartir amb ningú, ni amb les seves pròpies famílies.

Manhattan ens explica la cursa de dos grups de científics per crear la bomba definitiva i les repercussions que això té a les seves vides. Al mateix temps fa una gran reflexió sobre els motius que impulsen els científics a portar a terme aquest projecte i les conseqüències morals que els provoca.

manhattan_castEl primer capítol ens serveix per situar-nos, conèixer els personatges, les seves motivacions i fins on són capaços d’arribar per aconseguir els seus objectius. Com a protagonistes tenim a John Benjamin Hickey (The big C, The good wife) que dóna vida a Frank Winter, cap d’un dels grups de científics que manté una lluita entre el que ha de fer i el que significa el que fa, a Ashley Zukerman que dóna vida a un jove científic amb unes motivacions molt diferents de les del seu rival el dr. Winter. Els dos sembla que es repartiran el protagonisme de la sèrie sense oblidar-nos de les seves respectives parelles, Olivia Williams i Rachel Brosnahan les quals han de conviure amb els secrets i mentides de les seves parelles i que no semblen molt disposades a acceptar-ho sense discussió.

Manhattan té plantejada una primera temporada de 13 capítols i pel que he vist al primer val la pena donar-li una oportunitat.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda