Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.

shield2Hem arribat a la pausa d’hivern d’Agents of SHIELD i, com acostuma a ser habitual, ha marxat deixant-nos amb les ganes de continuar. Ara ens queden tres mesos d’espera fins al seu retorn i, us puc garantir que l’espera es farà llarga.

Aquesta tercera temporada comença allà on ho vam deixar al final de la segona, amb l’agent Simmons desapareguda, més i més Inhumans donant-se a conèixer i Hydra recuperant-se de la mà d’en Grant Ward. L’univers Marvel es va expandint i ja va molt més enllà de les pel·lícules. De fet no veig del tot clar la necessitat d’una peli d’Inhumans de cares a l’any 2019 si al ritme que anem ja tot estarà explicat a Agents of SHIELD. Tampoc veig molt clara la relació que té ara la sèrie amb la línia seguida al cinema. Agents of SHIELD va començar a destacar durant la primera temporada un cop es va posar en paral·lel amb els fets de les pel·lícules. La sèrie va explicar la no-mort de l’agent Coulson, la revelació d’Hydra a Captain America: The winter soldier va revolucionar la sèrie i una missió encoberta d’en Phil Coulson va ajudar a en Nick Fury a recuperar l’Helicarrier que apareix a Avengers: Age of Ultron però ara no acabo de veure quin camí estem seguint. Si a Age of Ultron en Nick Fury sembla tornar al paper de director de SHIELD perquè Phil Coulson segueix treballant de forma encoberta en una SHIELD paral·lela? L’aparició de molts Inhumans, la seva relació amb la ACTU i la reconstrucció de Hydra no són motius suficient per la reaparició del director d’en Fury? No acabo de veure que vagi tan lligada com abans però tot és possible, haurem d’esperar al 6 de maig (aquí crec que una setmana abans) amb Captain America: Civil war per si la sèrie interacciona amb ella i quines repercussions tenen les discrepàncies entre el Capità i l’Iron man.

shield3

Deixant de banda la relació de la sèrie amb l’univers cinematogràfic la sèrie segueix mantenint un magnífic nivell aconseguit atrapar l’espectador a cada capítol. L’aparició de nous membres a l’equip Coulson i nous enemics enriqueix les trames i fa que la sèrie no quedi estancada i la relació entre els protagonistes millora segons van passant les temporades.

3 mesos descobrir quines repercussions tenen les accions d’en Phil Coulson, 3 mesos fins a començar a descobrir qui o què ha vingut a través del portal, 3 mesos fins el retorn d’Agents of SHIELD. Com he dit al principi, l’espera es farà llarga però, per sort, aviat tornarem a tenir l’agent Carter entre nosaltres.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda