Marvel Agents of SHIELD

shield1Si una cosa he destacat sempre de Marvel és la seva coherència a l’hora de crear un univers televisiu i cinematogràfic. A diferència de DC, els responsables d’Iron man, Thor o Spiderman semblaven haver trobat la fórmula màgica per donar consistència i unitat a totes les propostes que anaven creant. Agents of SHIELD és el millor exemple d’aquesta coherència. Neix amb Avengers i millora amb Winter soldier, mantenint-se sempre com un nexe d’unió de l’univers cinematogràfic. És cert que durant la tercera temporada la sèrie es va desmarcar una mica massa de  l’univers amb la trama Inhumans. Encara resulta estrany que uns fets tan rellevants no tinguessin repercussió en la resta de l’univers.

shield5Ara Marvel Agents of SHIELD ha tornat i ho ha fet amb les repercussions de la Civil War. Per primera vegada veiem quins són els efectes dels tractats de Sokovia i quins canvis suposen per la gent amb poders. Gràcies a Agents of SHIELD anem descobrint que l’aplicació dels acords de Sokovia suposen una total pèrdua de llibertat pels registrats. Ara SHIELD és l’encarregada de monitorar els moviments i les activitats de la gent amb poders i també l’encarregada d’assignar les missions i els equips. L’estructura de SHIELD també ha canviat, ara tenim un nou director i l’equip d’en Coulson s’ha vist dividit en diferents departaments. Aquesta separació i les noves normes internes no semblen agradar a tothom per igual.

Per una altra banda tenim a Quake en cerca i captura. És ella i la seva caça de membres dels Watchdogs qui ens presenten la nova i flamant incorporació d’aquesta temporada: Ghost rider. Per començar ja suposarà un repte pels dobladors que hauran de mantenir el nom original o justificar d’alguna manera perquè el Motorista fantasma ara va en cotxe. Deixant de banda l’anècdota crec que aquest personatge aporta un canvi radical a la sèrie que ara s’anirà tornant més fosca i adulta. Un gir que vist el primer capítol li senta força bé. La transformació del Ghost rider està molt ben reeixida i el mateix passa amb el cotxe però jo sóc dels clàssics. Per mi el personatge sempre anirà vinculat a una moto, cadenes i una xupa de cuir amb punxes.

shield2

Al costat de les novetats a SHIELD i del Ghost Rider trobem una subtrama interessant amb Holden Radcliffe, en Fitz i l’últim experiment del primer: l’AIDA. El fantasma d’Ultron encara està present a la sèrie i la creació d’una intel·ligència artificial amb aparença humana per part del doctor Radcliffe pot portar conseqüències imprevistes.

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda