Marvel’s Agent Carter

agentcarter_posterIron Man va ser el primer però està clar que és al voltant del Capità Amèrica que es mou tot l’univers Marvel. És a partir de Captain America: Winter Soldier que la – fins aquell moment – fluixa Marvel’s Agents of SHIELD es converteix en una de les sorpreses de l’any, serà a Captain America: Civil War on l’univers cinematogràfic dels super-herois donarà un tomb i és Captain America: First Avenger el que dóna peu a la sèrie de l’agent Peggy Carter.

A diferència de la ja citada Agents of SHIELD aquesta vegada Marvel ha fet les coses bé a la primera. Agent Carter aconsegueix un bon equilibri d’emoció, acció, intriga i espionatge i uns personatges ben definits i interessants, Al costat de l’agent Carter (Hayley Atwell) hi trobem un grup curiós de secundaris, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham o el genial James d’Arcy interpretant el majordom Jarvis serveixen per donar el contrapunt humà i còmic a la protagonista. El toc d’aventures clàssic i de novel·la negre d’espionatge és present tota l’estona i el toc fantàstic lligat a Marvel no desentona gens. Mentre anava passant el capítol doble cada moment tenia més la sensació de mirar una versió d’Alias ambientada en els anys 40.

La sèrie se centra en el personatge de Carter que, un cop acabada la guerra, queda relegada a un paper secundari a la SSR (Strategic Scientific Reserve) i tractada com una simple secretaria pels seus companys masculins. Decidida a no deixar-se anul·lar per les circumstàncies l’agent Peggy Carter decideix ajudar a Howard Stark (futur pare d’en Tony Stark) a demostrar la seva innocència en una acusació de traïció per vendre invents militars a enemics d’Estats Units. Aviat Carter descobreix que darrere aquests robatoris existeix una amenaça molt pitjor anomenada Leviatan.

Com ja he comentat Agent Carter ha tingut molt bona arrencada, des del primer minut enganxa i aconsegueix crear un interessant món del qual esperem saber més cada setmana. A més els personatges tenen suficient caràcter i personalitat per a tornar-se interessants en un sol capítol doble. La Peggy Carter ja ens va robar el cor a First Avenger i en el seu petit cameo a Winter Soldier però la gran sorpresa és Jarvis, un gran i extravagant personatge que dóna un to més còmic a la sèrie sense caure en les pallassades.

Marvel’s Agent Carter és una nova mostra que Marvel té molt clar el camí i com seguir-lo.

Primera estrena de l’any que entra amb molt bon peu.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda