Marvel’s agents of S.H.I.E.L.D.

shield_posterDiuen que rectificar és de savis i, en aquest cas, afegeixo que cagar-la és d’impacients. Us poso en antecedents, fa poc més d’un any s’estrenava Marvel’s agents of S.H.I.E.L.D., la sèrie produïda per Marvel que servia per ampliar l’univers explicat a les pel·lícules. Com la majoria de fans dels còmics, de les pel·lícules i de les sèries esperava amb ganes aquesta producció i no vaig esperar gens a veure-la.

El resultat? Un capítol senzill que em va decebre bastant. Personatges molt típics i un argument massa senzill pel que esperava. Vaig decidir deixar-la després del primer capítol. La meva sorpresa ve uns mesos més tard quan gent que considero molt més experta que jo comença a cantar les meravelles de la sèrie arribant al punt de qualificar d’excel·lent el final de la temporada. Com que valoro la seva opinió deixo enrere la meva opinió inicial i decideixo recuperar la sèrie. Com he dit rectificar és de savis, Marvel’s agents of S.H.I.E.L.D. mola, mola molt.

La sèrie es situa després de The Avengers i ens presenta un grup capitanejat per l’agent Coulson (sí, el mateix que mor a The Avengers) dedicats a fer treballs per S.H.I.E.L.D. mentre investiguen una amenaça coneguda com a projecte Centpeus que experimenta per crear supersoldats. És en aquest punt, quan la sèrie s’aparta dels personatges amb superpoders que es torna més interessant. L’argument tira més cap a una sèrie d’espies que una sèrie de superherois. Els personatges que em van semblar plans al primer capítol van agafant profunditat a mesura que passen els capítols i apareixen arguments de fons que enriqueixen l’argument. Una millora que va augmentant capítol a capítol fins a arribar a Turn, Turn, Turn, el capítol que se situa just després de Capità Amèrica: El soldat d’hivern i que posa la sèrie (i l’univers cinematogràfic) de cap per vall. Si no heu vist la segona entrega del Capi podeu veure la sèrie sense problemes però us perdreu punts i referències molt interessants de la sèrie però us recomano molt fer-ho.

shield2

Turn, turn, turn és el capítol 17 de 22 i són aquests cinc capítols els que fan molt gran la sèrie. Tot s’accelera i puja de to. L’argument és fa més ric i entretingut i el mateix passa amb els personatges.

No feu cas al que us vaig dir fa cosa d’un any, si encara no ho heu fet doneu una oportunitat a Marvel’s agents of S.H.I.E.L.D. i gaudireu d’una gran sèrie. Si sou dels que vau seguir des del principi i esteu llegint això accepto i entenc que ho feu amb un somriure de ja ho deia jo als llavis.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda