0

Marvel’s Agents of SHIELD

agentsUn pilot té dues funcions principals, marcar el to i el rumb de la sèrie i ser prou interessant per a deixar-te amb ganes de més, aconsegueix Agents of SHIELD aquest objectiu? Amb mi no.

La sèrie es situa poc després de l’atac a Nova York que té lloc a The Avengers, el món ha descobert la presència dels superherois i de les amenaces que afecten el planeta i l’agència SHIELD (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) és la darrera línia de defensa que existeix. Amb Thor, Hulk, Ironman i la resta del grup escampat per tot el planeta l’agent Coulson (Clark Gregg)s’encarrega de reclutar nous membres amb poders. Ah! Si us pregunteu com l’agent Coulson pot dirigir el grup si va morir a The Avengers no patiu, al cap de cinc minuts us donen una explicació lògica i creïble que si te la creus bé i si no també.

El principal problema que he vist en el capítol pilot és la indefinició, és una sèrie d’acció? Una sèrie d’investigació?  Una comèdia? No tinc molt clar cap on tira i la sensació és que ells tampoc.
A més els personatges no deixen de ser estereotips molt marcat, noi incrèdul que s’acaba unint al grup, científics còmics, la noia dura amb un misteri darrere, etcètera, fins i tot Heroes o Alphas és més original.

agents2

Estem parlant d’un pilot i cal deixar-li un petit marge però amb el volum de sèries que trobem al mercat avui dia aquest marge és molt reduït. Un parell de capítols més o passarà a la llista de sèries que queden enrere.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *