Mechanic 2: Resurrection

mechanic_posterLes pel·lícules de Jason Statham no guanyaran mai un Oscar però són sinceres, quan entres al cinema i s’apaguen les llums, saps perfectament què et trobaràs a pantalla. Trets, explosions, arts marcials, situacions impossibles, noies de bon veure i els pectorals de Statham al descobert.

L’any 2011 Statham va protagonitzar The Mechanic, remake de la pel·lícula homònima de Charles Bronson i on es posava a la pell d’Arthur Bishop, un assassí a sou d’habilitats extraordinàries. Al final de The Mechanic el personatge de Statham moria però ja vam veure amb Crank (Mark Neveldine i Bryan Taylor, 2006) que això no és motiu per estrenar una segona part.

La diferència entre Mechanic Resurrection i altres pel·lícules de Jason Statham  és que aquesta no aporta res nou ni espectacular. Totes les seves pelis estan tallades pel mateix patró però acostumen a tenir alguna escena impactant que la fan diferent; a Mechanic resurrection no n’hi ha cap. És més, el guió de Philip Shelby i Tony Mosher sembla un refregit d’altres pel·lícules. Entrar en una presó impenetrable i escapar ja ho va fer Snake Plissken a Escape from New York l’any 1981, pujar un edifici des de l’exterior ja li vam veure fer a Tom Cruise en una de les seves missions impossibles.

mechanic1

No tot és dolent a Mechanic resurrection, d’una manera totalment justificable i necessària pel desenvolupament de la història veiem una escena subaquàtica de la Jessica Alba que ens fa recordar els bons temps d’Into the blue (John Stockwell, 2005).

En resum, Mechanic resurrection no és una pel·lícula dolenta per un dissabte tarda, però no és una imprescindible de la filmografia de Jason Statham.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda