On the road

Avui anem de tràilers, si fa unes hores us ensenyàvem com han crescut en Hansel i la Gretel del conte dels germans Grimm ara us ensenyem una altre “princesa” que vol deixar enrere la innocència. Kristen Steward està disposada a deixar de banda el càndid (per no dir estúpid) personatge que l’ha portat a la fama amb Crepúsculo. Aquest cop provarà sort interpretant a Marylou a On the Road. Steward estarà acompanyada de Sam Riley i Garrett Hedlund, entre d’altres. A la direcció Walter Salles.

Basat en el llibre homònim de Jack Kerouak, On the road està considerada l’obra definitiva d’una generació de joves nord-americans i explica el viatge d’uns amics per Amèrica i Mèxic.

El tràiler ja insinua alguna escena pujada de to de la protagonista de Crepúsculo. Si no podeu espera a l’estrena (prevista el 19 d’octubre) per veure els encants de Steward els podreu trobar fent una mica de recerca per internet.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda