1

Once upon a time (in hell)

once-posterAmb aquesta entrada no tinc molt clar ni per on començar…. Suposo que la pregunta inicial és quin motiu existeix per mirar la sèrie però és de resposta fàcil, la mira la meva parella, a casa només tenim una tele decent i em fot molta mandra veure res a l’ordinador. Així doncs vespre sí, vespre també m’he empassat un dels bodrios més gran que ha parit la televisió en temps.

Once upon a time va començar amb una premissa prou interessant. Els personatges dels contes de fades eren enviats al nostre món per un malefici i no recordaven qui eren en realitat, només un nen petit coneixia la veritat i estava disposat a demostrar-la. La primera temporada tenia la gràcia d’anar coneixent de mica en mica qui era cada personatge, com vivia en el regne de fantasia i com ho feia aquí. Certes coses tenien gràcia com convertir el Grill Pepet en un psiquiatre o l’àvia de la Caputxeta Vermella en caçadora de licantrops però aquí s’acabava l’interès. A més reconec que la trama principal, centrada en la lluita per la custòdia del nen entre la mare (Jennifer Morrison) i la reina malvada (Lana Parrilla) em deixava bastant indiferent.

once-poster2Passada la primera temporada amb els personatges ja presentats la segona s’ha centrat en unes trames sense sentit on els personatges semblaven tenir la mentalitat d’uns nens de quatre anys i el nivell interpretatiu d’uns de dos. Dels personatges principals no n’hi ha cap que pugui aguantar la sèrie. Les seves interpretacions són tan exagerades i poc creïbles que et fan arribar a passar vergonya, a tot estirar podríem salvar Robert Carlyle (Full monty) i encara. A més han farcit la història d’unes relacions de parentesc que deixen en ridícul qualsevol culebrot. Vaja, que d’una manera o altra tots estan relacionats en un intent de donar dramatisme a un argument que fa més vergonya que res més.

Un punt a part són els efectes especials i, en aquest cas, no de forma positiva. Crec que són els pitjors cromes que he vist en anys a televisió i això que mirava la nova versió de V. Efectes que no són dignes ni d’un estudiant d’After Effects en pràctiques.

once-poster3

El pitjor, ABC ja ha donat llum verda a una tercera temporada cosa que fa preveure que en poc menys d’un any faré una entrada titulada Once upon a time (in hell), again

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

One Comment

  1. Estic totalment d’acord!!! A més a més, ara l’ABC estrena a la tardor una preqüel·la o spin-off, anomenada Once Upon A time in Wonderland que explicarà les històries dels personatges mentre estan a l’univers paral·lel de fantasia…. Prepara’t!!!
    -Jordina-

Comments are closed.