Osmosis Jones

osmosisposterOsmosis Jones és l’aventura animada dels germans Farrelly.

Amb una idea molt semblant a la de El Chip prodigioso (Joe Dante, 1987) Peter i Bob Farrelly ens presenten l’Osmosis Jones, un globus blanc que viu al cos d’en Frank (Bill Murray) i que ha de lluitar amb una malaltia infecciosa que està atacant la salut del cos. La principal novetat és la barreja entre cinema real i d’animació. Quan estem a l’exterior del cos parlem de cinema real però tot el que passa a l’interior és animació.

En realitat estem parlant de la típica buddy movie però amb animació i amb un resultat força trist. L’havia vist fa uns anys i la recordava entretinguda i divertida, revisada fa pocs dies la veritat és que és força sosa i prescindible. No és una mala peli però tampoc res de l’altre món.

Per fer-vos una idea és la versió adulta/canalla de Erase una vez el cuerpo humano però sense la mala llet habitual dels Farrelly.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda