Pacific Rim

pacific_rim1Una peli com Pacific Rim té moltes possibilitats de decebre. Robots gegants, monstres gegants, destrucció en massa i un gran etcètera de tòpics que et fan anar al cinema il·lusionat i que t’acostumen a fer-ne sortir emprenyat com una mona per la tonteria que acabes de veure. Per sort el cas de Pacific Rim no és aquest. Amb Pacific Rim vaig entrar amb el dubte de què em trobaria i en vaig sortir amb la sensació d’haver gaudit d’un bon espectacle perquè no ens enganyarem, Pacific Rim és espectacle. Qui intenti buscar-hi una trama complexa o ben lligada va per mal camí. Són robots gegants lluitant contra monstres gegants mentre dosis inacabables de testosterona omplen la pantalla.

Què cal destacar de Pacific Rim? Doncs el seu punt fort, els efectes. Els robots i monstres són espectaculars i molt ben integrats en l’acció. Les escenes de lluita són brutalment entretingudes i les destruccions de les ciutats extremadament divertides.

La resta? Doncs força correcte. Les interpretacions no donen més de si però tampoc molesten. És evident que sense gaire guió darrere no es pot exigir un nivell molt alt així que Idris Elba (Luther), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) i Rinko Kikuchi es limiten a passar per allà dient alguna que altra frase lapidària i poc més. El guió tampoc va més enllà que la idea inicial i els pocs cops que ho intenta és on la peli fa baixada (relació entre els personatges d’Idris Elba i Rinko Kikuchi o l’intent d’exposar una conspiració per salvar els més rics).

pacific_rim2

Tot i això la peli no és rodona del tot. El principal problema el trobem a l’hora d’arribar al final on es veu clarament que el guió fa aigües per tots costats (ara podem entrar a l’univers paral·lel, ara no perquè necessitem un ADN especial, ara en podem sortir sense problemes, etc.) i que s’intenta acabar el més ràpid possible. L’altre problema és l’aparició d’uns secundaris repelents que intenten aportar el to còmic a la pel·lícula però que per mi es podien haver eliminat del metratge sense problemes.

Si us agraden els robots gegants, els monstres gegant, les pelis d’entreteniment o, simplement, voleu veure una peli entretinguda que oblidareu al cap de deu minuts no dubte ha anar a veure-la. Passareu una bona estona.

Ah! Si sou fans de Evangelion també ja que la peli n’és una perfecte adaptació a imatge real

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda