Palm Springs

Algunes propostes guanyen molt si arribes fins a ella sense saber-ne res, Palm Springs és una d’elles. Per evitar espatllar-vos cap sorpresa, em limitaré a comentar les meves sensacions, sense explicar-vos pràcticament res de l’argument. És una opció que el mateix tràiler no fa, espatllant la majoria de bromes i girs argumentals de la pel·lícula. Per sort no el vaig veure fins després de veure la pel·lícula o m’hauria emprenyat bastant. Si teniu l’oportunitat mireu-la totalment verges d’informació, riureu i us sorprendreu molt més.

Palm Springs ens parla d’una parella que es coneix en un casament i comença una inestable relació. Ella (Cristin Milloti) és la germana de la núvia i l’ovella negra de la família, ell (Andy Samberg) és l’acompanyant d’una de les dames d’honor amb una peculiar actitud davant la vida.

Amb aquest argument és molt possible que no us estigui convidant a donar-li una oportunitat però, creieu-me que és molt millor així. Ens trobem davant d’una comèdia romàntica clàssica però que introdueix temes de ciència-ficció (i fins aquí el màxim que explicaré) que la converteixen en una proposta nova, fresca i atrevida, com feia molt que no vèiem. Si a això li sumem la bona mà amb la comèdia dels seus dos protagonistes i la innegable química entre ells, el resultat és una de les millors comèdies de l’any. Si això no fos suficient, encara s’afegeix una història secundària amb un brillant J.K. Simmons.

És la proposta ideal per escapar del pessimisme d’aquests últims dies i afegir una mica de llum a la situació actual. Amb el seu debut en direcció i guió de llargmetratges, Max Barbakow i Andy Siara, director i guionista respectivament, aconsegueixen arrencar-nos somriures i riallades com feia molt que ningú aconseguia. Potser és agosarat però m’arriscaria a dir que, amb el temps, Palm Springs aconseguirà aquell estatus de pel·lícula de culte que moltes comèdies tenen tot i no rebre el reconeixement que es mereixen en el seu moment.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda