0

Pelis amb les que m’he divertit aquest 2012

Aquesta no és la típica llista de “millors pelis de l’any“, segurament les que a mi em poden semblar millors pelis a qualsevol de vosaltres us semblaran una merda i, molt possiblement el mateix passi en cas contrari. És per això que aquesta és una llista de les pelis amb les que m’ho he passat bé.

Potser són bones com a pel·lícula o potser em van enganxar en un bon dia però el que totes compleixen és que vaig sortir del cinema amb la sensació d’haver passat una bona estona.

1.-Chronicle. La visió realista que Josh Trank fa d’uns adolescent amb superpoders és una de les sorpreses de l’any. Bon guió i bons efectes.

2.-Los Vengadores. Barreja d’acció, humor i aventures. La reunió dels superherois de Marvel amb Iron Man al capdavant aprova amb nota.

3.-A fantastic fear of everything. Un Simon Pegg increïble aguanta tot sol una pel·lícula divertida i original.

5.-El dictador. Sasha Baron Cohen torna a fer de les seves amb humor irreverent. Em va entrar molt bé.

6.-El caballero oscuro: La leyenda renace. El millor dels Batman de Nolan. Gran final per una gran saga.

7.-Ted. L’Ós malparlat i maleducat de Seth MacFarlane em va fer passar una bona estona. Que surti la Mila Kunis també ajuda.

8.-Los Mercenarios 2. Tot el que no vaig trobar a la primera m’ho ha donat aquesta segona part. Magistral aparició de Chuck Norris.

9.-Total Recall. Per mala sort sempre la compararem amb l’original però la cinta de Colin Farrell és un bon entreteniment.

10.-Argo. Cada cop m’agrada més el Ben Affleck director. Cinta entretinguda i amb una bona dosi d’emoció i intriga.

11.-El orígen de los guardianes. Per mi la millor de les pelis d’animació d’aquest any. Apte per grans i petits.

Com veieu no és la millor llista del món i segurament no trobareu cap de les pelis que la formen en una normal llista de final d’any però són algunes de les que millor m’ho han fet passar aquest any. En falten moltes, algunes molt bones però que he no vist i no les puc valorar (Take Shelter o El Irlandés) i d’altres molt dolentes i que sí he vist i no vull valorar (Skyfall, The Amazing Spiderman o El Hobbit).

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *