Person of interest

personLa primera temporada de Person of interest ens va deixar veure que hi havia molta gent interessada en la Màquina i el seu funcionament. Un cop solucionat el segrest d’en Finch (Michael Emerson), amb el que va acabar la primera temporada, aquesta segona s’han centrat molt més en l’origen de la màquina i el passat dels protagonistes.

Al llarg dels 22 capítols hem pogut conèixer més coses del passat d’en John (Jim Caviezel), d’en Finch, de la detectiu Carter i en Fusco i hem augmentat el nombre de protagonistes amb les incorporacions dels personatges de la Shaw (Sarag Shahi), la Root (Amy Acker)  però hem esperat fins al darrer capítol per descobrir què va passar entre els dos socis creadors de la Màquina i com es va fer al lesió en Finch. Un secret ben resolt sobretot per l’evolució que veiem que ha patit el personatge que interpreta Emerson.

Person of interest no deixa de ser una sèrie entretinguda amb el típic esquema de capítols independents amb una trama general que va avançant poc a poc.

Personalment m’agrada, la trobo ben feta, entretinguda i amb un duet protagonista interessant. Segurament molts pensareu que és més del mateix i no estareu equivocats però, com a mínim, és més del mateix però ben fet cosa que no poden dir moltes de les imitacions o sèries per l’estil que corren per televisió.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda