Poc salvatges, molt avorrits

Ahir vaig poder veure Salvajes de l’Oliver Stone (Natural Born Killers) i el resultat va ser molt decepcionant. La pel·lícula comença amb un ritme lent, presentant els personatges i la història amb la veu en off de la protagonista (una sobrevalorada Blake Lively) que vol semblar profunda i transcendental però que acaba resultant pesada i avorrida. Quan sembla que el ritme ha d’anar en augment per portar-nos a l’espiral de violència que m’havia promès el tràiler la pel·lícula es torna a aturar en sec perdent-se en trames secundaries que no aporten res.
I és en els personatges secundaris on la pel·lícula ja es desfà per tots costats. Salma Hayek i Benicio del Toro interpreten uns estereotips de mexicans que fan venir vergonya a l’espectador, Travolta sembla no creure’s un personatge delirant i els amics dels protagonistes apareixen i desapareixen a tal velocitat que no saps d’on surten, qui són i que cony foten allà. Només els dos protagonistes estan prou definits com per arribar a simpatitzar amb ells.

Stone s’entreté explicant amb ritme lent els pensaments i motivacions dels protagonistes i resol d’una manera ràpida i precipitada les escenes d’acció. No em desagraden el pelis lentes però quan el tràiler m’ha venut un estil de pel·lícula m’emprenya trobar-me un resultat diferent a la sala de cinema. Com a mínim jo m’esperava una escena estil Dos policias rebeldes II on Will Smith i Martin Lawrence s’enfronten sols a mitja Cuba.

Les dues hores i deu que dura la pel·lícula se’m van fer llargues i pesades, i més encara si tenim en compte que la trama principal es podia solucionar d’una manera més ràpida i en una horeta i mitja a molt estirar.

En definitiva, si voleu anar a veure una bona pelis d’acció millor escolliu Venganza 2, no guanyarà un Oscar però com a mínim no enganya a ningú.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda