Preparant Infinity war

Un dels pilars de l’argument de Vengadores: Infinity War seran les Gemmes de l’Infinit. Al llarg de les pel·lícules del MCU (Marvel Cinematic Universe) les hem anat descobrint però sabeu realment què són i on es troben en aquests moments? A continuació us en faig cinc cèntims.

Les Gemmes de l’infinit són sis artefactes únics que ofereixen poder absolut sobre tot l’univers a aquell que les posseeixi totes. Originalment es coneixien com les Gemmes de l’Ànima i l’univers cinematogràfic les ha rebatejat com les Pedres de l’infinit. Les gemmes originals són la de l’Espai, Ment, Ànima, Realitat, Temps i Poder, en algunes línies argumentals s’afegeix una setena gemma anomenada Ego. Cada gemma té un poder propi i ha anat passant de mà en mà a l’univers dels còmics.

Curiosament una de les coses que ha fet l’univers cinematogràfic és canviar el color originari de les gemmes. És un fet curiós que algun motiu deu tenir però no arribo a comprendre.

Gemma de l’Espai 

Blava als cinemes, morada en els còmics és la primera Gemma de l’Infinit que va aparèixer al cinema. Ho va fer en forma del Teseracte i l’hem vist a Vengadores, Capitan America: Primer Vengador o Thor. Té el poder de viatjar per l’univers obrint portals de cuc. Estava en poder d’Asgard i actualment és Loki qui la controla.

Gemma de la Ment

Groga al cinema, blava en els còmics. De fet el primer cop que la veiem al cinema la Gemma és de color blau i forma part del ceptre d’en Loki. Gràcies al seu poder es pot controlar mentalment a qualsevol ésser viu. Gràcies a la Gemma de la Ment neix l’entitat Ultron i també La Visión que és ara el seu protector. Quan passa a formar part de La Visión és quan agafa el color groc.

Gemma del Temps

Verda al cinema, taronja als còmics. L’última Gemma a presentar-se a l’univers cinematogràfic. Forma part de l’Ull d’Agamotto i està en poder del Doctor Strange. Com indica el seu nou atorga al portador poder sobre el temps.

Gemma del Poder

Lila al cinema, vermella en els còmics. La vam conèixer com El Orbe a Guardianes de la galaxia. Té el poder d’augmentar les forces i habilitats de qui la controli a més de ser un acumulador d’energia. Actualment està custodiada pels Nova Corps després que Ronan l’intentés utilitzar per destruir Xandar.

Gemma de la Realitat

Vermella al cinema, groga als còmics. La vam conèixer a Thor: El mundo oscuro amb el nom d’Eter. Té el poder de modelar la realitat i desafiar les lleis de la física. Després de derrotar Malekith els guardians d’Asgard decideixen entregar la Gemma a El Coleccionista evitant així tenir dues Gemmes de l’Infinit al seu territori.

Gemma de l’Ànima

Taronja al cinema, verda als còmics. El gran misteri de l’univers cinematogràfic Marvel. No sabem on és ni si apareixerà a Infinity war. La Gemma de l’Ànima té el poder de concedir qualsevol desig encara que incompleixi les lleis de la física. És una Gemma perillosa d’utilitzar, s’ha de ser molt específic a l’hora de demanar el desig. Qualsevol cosa que es digui sobre la Gemma de l’Ànima al MCU és pura especulació però una de les hipòtesis més factibles és que formi part d’Adam Warlock que es va presentar al final de Guardianes de la Galaxia Vol.2. Personalment sóc de l’opinió que Warlock apareixerà al final de Infinity War i serà part important de Vengadores 4.

Cada dia ens queda menys per sortir de dubtes. El 27 d’abril Vengadores: Infinity war arriba als cinemes d’arreu del món.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda