0

Prison break

A tots ens han estafat alguna vegada, el pitjor és quan ets conscient que t’estan estafant i malgrat tot no pots fer res per evitar-ho. Aquesta és la sensació que he tingut amb el retorn de Prison Break. Sóc conscient que m’estan estafant, que tot és una trista excusa sense sentit per intentar reviure una sèrie que no havia d’haver passat de la segona temporada.

L’any 2009 i després de quatre temporades, FOX va decidir posar punt final a Prison Break. La sèrie protagonitzada per Wentworth Miller i Dominic Purcell havia arrencat amb bon peu però a mesura que anaven passant els capítols les trames es tornaven més inverossímils i la sèrie perdia qualitat. Així doncs FOX va posar final a l’agonia amb la mort del seu protagonista, després de rescatar el seu germà i amb el noble acte de salvar la seva estimada, Michael Scofield (Wentworth MIller) feia el sacrifici definitiu. Divuit anys després descobrim que no és veritat. Scofield havia fingit la seva mort i el càncer cerebral que patia es veu que no era tan mortal com semblava. Així doncs set anys televisius després el petit dels dos germans apareix a l’últim lloc on us podeu imaginar: una presó.

Dana Walden (CEO de FOX) va dir que la sèrie donaria una explicació lògica i totalment creïble a perquè els personatges seguien vius. I es veu que va dir-ho sense riure.

Tornant al paràgraf amb el qual he començat l’article, tot el que envolta aquest retorn de Prison Break és més fals que un bluray comprat en un top manta però que igualment acabes comprant. L’excusa pel retorn penja d’un fil i utilitzar la carta de la conspiració mundial és massa fàcil i recurrent. Sembla que aquesta nova temporada agafarà un to més polític a l’estil Homeland o 24 que pot ser una arma de doble tall. Ben portada pot aportar molt a la sèrie però gaire exagerada pot convertir la sèrie en una paròdia.

Esperava trobar una decepció a l’estil Arma Letal o MacGyver però la realitat s’acosta més al que ha aconseguit 24: legacy. També és cert que només portem un capítol, que venim d’un punt de partida molt baix i que cal deixar enrere la sèrie original per creure’s aquest retorn però Prison break: the sequel té opcions de redimir el desastre en què es va convertir la Prison break original.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *