Que bonic és morir…

… o el que és el mateix, he acabat American Horror Story. I no estic parlant de la segona temporada (que acaba aviat a Estats Units), parlo de la primera.

AmericanHorrorStoryRecordo que vaig començar a seguir la sèrie el dia que es va estrenar i que em va enganxar des del principi, és una sèrie que atrapa, no saps molt bé perquè però atrapa. A sobre és una sèrie que costa de definir… és la sèrie d’una família que es trasllada a una casa encantada…, el marit veu a l’assistenta com una jove nimfòmana mentre que per la resta és una senyora gran…, un paio amb un vestit de làtex… en resum, difícil d’explicar però interessant de veure. Ara no puc recordar molt bé el motiu però tot i estar enganxat em van quedar penjats els últims 4 episodis que ahir vaig acabar de veure.

La sèrie té moments estel·lars i inquietants que et deixen amb una sensació d’angoixa i patiment constant que només es perd en algunes parts dels últims episodis on els creadors aposten per un final feliç per la família Harmon (els que heu vist la sèrie estareu d’acord que tot i les circumstàncies és un final feliç) però que manté el mateix nivell de tota la sèrie.

jessica_langeFa tant que va acabar al sèrie que no té molt sentit analitzar-la a fons, tot el que pugui dir ja ho haureu llegit però no volia deixar de recomanar-la a tots aquells que la tinguin pendent. Feu l’esforç, és una gran sèrie amb grans protagonistes, sobretot una magnífica i inquietant Jessica Lange i un gran Zachary Quinto que surt poc però deixa empremta.

Ara em toca veure la segona part sobre la qual, per motius que encara no entenc, no he llegit/vist/escoltat cap spoiler.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda