Què m’ha agradat aquest 2020 – part 2

Segueixo amb les llistes del que més m’ha agradat aquest 2020, si la primera part anava dedicada a les pel·lícules, no us estranyarà que dediqui un segon post a les sèries. Igual que l’altra vegada no hi ha cap ordre de preferència.

The Mandalorian T2

Sent 100% legals, aquí podria incloure la sèrie sencera i no només la segona temporada. Recordem que aquí Disney+ ha estrenat primera i segona temporada al llarg del 2020 però ja m’enteneu. Definitivament el millor que s’ha fet de Star Wars des de Rogue One. Una sèrie feta per fans però capaç d’atraure els fans de tota la vida i tot de gent nouvinguda a l’univers creat per Lucas.

Sex education T2 (Veure article)

La segona temporada evoluciona, deixant una mica de costat els dos protagonistes i obrint noves històries. Un encert que evita l’estancament de la sèrie. Totalment recomanable.

The good fight T4

Tot i no ser la seva millor temporada, la sèrie dels King continua sent un dels imprescindibles de l’any. La seva capacitat d’adaptar-se a la realitat i ficcionar-la és brillant i molt atrevida.

Zoey’s extraordinary playlist (Veure article)

Com a fan dels musicals era molt difícil que Zoey’s no formés part de la meva llista, però igualment s’ho ha guanyat per mèrits propis. Fresca, divertida però també dura i dramàtica, tracta el tema de la mort amb una naturalitat que deixa tocat. La versió d’American Pie et deixa amb el cos encongit.

El colapso

Té alts i baixos però els alts són molt alts i d’aquí que formi part de la llista. Sèrie que t’atrapa i que en la situació actual és fàcil sentir-se identificat. Podeu prescindir de l’últim capítol.

Cobra Kay T1 i T2 (Veure article)

No us enganyaré, malgrat la insistència de gent de qui valoro molt l’opinió, en cap moment pensava que Cobra Kay m’atrapés de la manera que ho ha fet. M’equivocava. La sèrie és capaç d’agafar l’essència de la primera pel·lícula i crear una història nova i original sense trair els orígens. Una altra imprescindible.

Lo que hacemos en las sombras T2

Brillant. Alguns capítols són extremadament divertits i originals. Un estil de comèdia que no agradarà a tothom però que si t’atrapa et farà riure sense parar.

Succession T1 i T2

No s’ha estrenat aquest any però com que l’he vista aquest 2020 té tot el dret a formar part de la llista (Meva llista, meves normes). Aquest drama familiar manté la tensió i enganxa com els millors culebrots clàssics. Tots els personatges són una colla de cabrons però aconsegueixen que te’ls estimis igual.

Crashing (Veure article)

L’amistat passada pel filtre de Phoebe Waller-Bridge. Una llàstima que es quedés en una sola temporada. Waller-Bridge comença a desenvolupar l’estil que acabaria polint amb Fleabag.

El ministerio del tiempo T4

Javier Olivares segueix demostrant que es pot fer bona ciència-ficció amb segell espanyol. Aquesta temporada tanca la història del Ministeri mantenint el seu esperit atrevit i valent que l’allunya de la resta de produccions espanyoles.

Les llistes acostumen a ser de deu títols però n’hi ha dues que he vist aquest 2020 que mereixen formar part d’aquesta llista.

The Office (T1 a T6)

Una de les millors comèdies que he vist en anys. Les sis primeres temporades són excel·lent, la resta comença a caure en situacions ridícules que li fan perdre part de la seva essència.

Supernatural T15

Després de 15 anys junts, el comiat dels Winchester es mereix formar part del millor d’aquest 2020. No serà la seva millor temporada però tampoc importa. Vaig dedicar un extens homenatge a la sèrie que podeu llegir aquí.

I, per acabar, el pitjor d’aquest 2020 són dues opcions que no m’han agradat gens com són Upload i Sex & Anarchy. Dues propostes que tenien potencial però que m’han acabat avorrint fins a límits insospitables.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda