Quina por ens fas Tim Burton

L’any 1984 un jove Tim Burton va sorprendre amb Frankenweenie, un curt d’animació d’una mitja hora de duració on explicava la història d’en Victor i la seva mascota, l’Sparky. L’any 2012 un Tim Burton més gran (i més decadent) ens manté amb la por al cos al convertir una petita joia com Frankenweenie a llargmetratge.

La base de la història és la mateix que en el curtmetratge. El jove Victor no accepta la mort del seu estimat Sparky i decideix fer un experiment per tornar-li la vida. L’experiment funciona i el gos reviu. Un argument que donava per un curtmetratge però veurem com s’adapta a un llarg de 90 minuts.

La pel·lícula s’estrena el 11 d’octubre i tindrà la seva versió en 3D. Els que aneu a Sitges tindreu l’oportunitat de veure-la abans.
No deixa de ser curiós que Disney produeixi una pel·lícula basada en un curtmetratge que als anys 80 no va voler projectar per ser massa fosc i macabre per el públic familiar i que va provocar l’acomiadament de Burton de l’estudi.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda