0

Quina por ens fas Tim Burton

L’any 1984 un jove Tim Burton va sorprendre amb Frankenweenie, un curt d’animació d’una mitja hora de duració on explicava la història d’en Victor i la seva mascota, l’Sparky. L’any 2012 un Tim Burton més gran (i més decadent) ens manté amb la por al cos al convertir una petita joia com Frankenweenie a llargmetratge.

La base de la història és la mateix que en el curtmetratge. El jove Victor no accepta la mort del seu estimat Sparky i decideix fer un experiment per tornar-li la vida. L’experiment funciona i el gos reviu. Un argument que donava per un curtmetratge però veurem com s’adapta a un llarg de 90 minuts.

La pel·lícula s’estrena el 11 d’octubre i tindrà la seva versió en 3D. Els que aneu a Sitges tindreu l’oportunitat de veure-la abans.
No deixa de ser curiós que Disney produeixi una pel·lícula basada en un curtmetratge que als anys 80 no va voler projectar per ser massa fosc i macabre per el públic familiar i que va provocar l’acomiadament de Burton de l’estudi.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *