Red Dawn

reddawnCorea del Nord envaeix les principals ciutat d’Estats Units obligant als habitants de les ciutats envaïdes a organitzar-se en guerrilles per defensar el seu país. Aquest és l’argument de Red Dawn (Dan Bradley, 2012), remake de la peli dels 80 amb el mateix nom però amb els soviètics com a invasors.

No us enganyaré, la peli és una merda però, si com a mi us fascina el patriotisme americà i us posen catxondos les pelis amb discursos patriòtics i acció sense gaire arguments podeu passar una estona entretinguda.

La peli no té cap mena de pretensions, sap que és un entreteniment de dissabte a la tarda i és conscient de les seves limitacions i virtuts. És divertit veure com sense canviar gaire cosa del film original aconsegueix semblar una peli nova i actual.

Entre els protagonistes trobem Chris Hemsworth més conegut per interpretar Thor i Josh Hutcherson que és el company de Jennifer Lawrence a Els jocs de la fam que es limiten a fer una actuació acceptable. La peli tampoc demana gaire res més.

Us deixo una imatge amb el càsting actual i l’original. Dels del 2012 potser no en reconeixeu gaires però del 1980 algun us ha de sonar segur.

casting_red_dawn

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda