Red: Werewolf Hunters

redNo tota la producció de cinema per televisió de SyFy és de l’estil Pirañaconda o Sharktopus ocasionalment trobem petites joies que, sempre emmarcades dins la sèrie-B, destaquen. Red: Werewolf hunters (Sheldon Wilson, 2010) n’és un bon exemple. Té molt clar que és un productes pensat per televisió o DVD i va destinat directament als fans de la sèrie-B.

Virginia Sullivan (Felicia Day) és una descendent de la Caputxeta vermella i la seva família porta generacions amb una missió; protegir la humanitat dels homes-llop. Un fràgil equilibri ha mantingut la pau entre caçadors i licantrops durant molts anys però aquesta es trenca quan un llop que es pot transformar sense necessitat de lluna plena arriba al poble.

Amb un efectes més que correctes, interpretacions acceptables i aquell regust de peli casolana que la converteix en entranyable Red: Werewolf hunters és un bon entreteniment.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda