Resum del 2019 al blog

Ara que comença un nou any, m’agrada donar un cop d’ull enrere i veure com ha anat aquest any passat al blog i fer una mica de resum.

Aquest 2019 he vist un total de 121 pel·lícules entre estrenes al cinema o vistes a la televisió. Si fem números surt a una pel·lícula cada tres dies que tampoc està malament. Ja vaig fer una entrada sobre el que més m’ha agradat aquest any però si ho hagués de simplificar diria que la pel·lícula que més m’ha agradat ha sigut Avengers: Endgame i la pitjor Terminator: Dark fate. No he portat un control de les sèries però us asseguro que ha sigut moltes menys de les que voldria.

Més centrat en el blog, aquest any he escrit un total de 104 articles que principalment han parlat de cinema i televisió però que també han tocat els videojocs i els jocs de taula. Igual que amb les pel·lícules, surt a una entrada cada tres dies. En total s’ha visitat el blog 3708 vegades, per alguns no seran moltes però per mi són 3708 cops que algú s’ha interessat per les merdes que escric i només us puc donar les gràcies.

Em fa molta il·lusió veure que el post més llegit aquest 2019 correspon a Sant Martí, un projecte que en David Ruiz i l’Albert València han tirat endavant amb tossuderia i molt d’amor pel cinema. A força distància trobem els resums dels capítols de Joc de Trons o entrades dedicades a les pel·lícules de Bola de Drac, al joc de taula Azul o la sèrie The Boys. Com veieu una mica de varietat. La que no falla mai a aquesta llista és l’entrada que vaig fer l’any 2016 sobre Roomates, una sèrie softporn de l’HBO latino que cada poc temps algú va obrint. No sé què espera trobar-hi però segur que acaba decebut en veure què és realment.

En fi, ja ho vaig dir per les xarxes socials i torno a fer-ho ara, moltes gràcies a tots els que aneu llegint, comentant o compartint les entrades del blog. És molt agradable veure com es va construint una comunitat amb la qual parlar de temes que ens agraden i apassionen a tots i poder fer-ho en català.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda