Retorn a Banshee. Una última vegada

banshee_posterBanshee ha tornat però ho ha fet per acomiadar-se. La petita joia de cinemax ha tornat per una temporada de vuit capítols que ens servirà per tancar trames i acomiadar-nos dels personatges. Banshee podia haver desaparegut de la graella sense fer soroll al final de la tercera però hem tingut la sort de comptar amb una temporada més conscients que serà la última.

Si no l’heu vist Banshee és una petita joia altament recomanable on violència, sexe i intrigues van de la mà al llarg de les tres temporades anteriors. Si bé la primera temporada va començar com un entreteniment, les dues següents van pujar molt el nivell fins a situar-la com una de les obligatòries per qualsevol fan de les sèries. De moment només hem vist un capítol dels vuit que ens esperen en aquesta última temporada però el plantejament d’aquesta ens fa pensar que serà una temporada memorable.

La quarta temporada segueix els esdeveniments de la tercera però amb un salt temporal no veiem canvis en els personatges i en el poble. Uns canvis intrigants en alguns casos i previsibles en d’altres però el que resulta sorprenent és el detonant de la temporada. Com a fan de la sèrie em sap greu, tot i que ja estem acostumats a la falta de pietat dels showrunners de la sèrie respecte a els seus personatges, però crec que és una idea brillant per donar peu a una recuperació dels personatges principals i un motiu per tornar a Banshee i treballar junts.

banshee

Sé que em sabrà greu acomiadar-me d’una sèrie com Banshee però també sé que els seus guionistes i actors ens regalaran una gran temporada. Només cal veure el primer capítol per saber que no vaig equivocat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda