Retorn a les terres de Drakonia

El món de les web-series és apassionant. Demostra que la passió i la dedicació en moltes ocasions poden superar els pressupostos i la falta de recursos. Que un grup d’amics, coneguts o apassionats del cinema i la televisió uneixin esforços per crear un producte de qualitat, dedicant hores i esforç a crear-lo i, normalment, amb la seguretat que no obtindran més recompensa que la satisfacció personal diu molt de tots als que ens agrada aquest món.

Fent una recerca per youtube, vimeo o google pots trobar infinitats de web-series de temàtiques diferents. La gent s’atreveix amb comèdia, acció, animació, qualsevol gènere que existeixi té una web-serie. Crónicas Drakonianas ho fa més complicat encara i s’atreveix amb el gènere de la fantasia medieval.

Nascuda de les ments de Mireia Blasco i Cesc Martinell (directors de la companyia d’espectacles medievals Drakonia) la sèrie explica les aventures de Valeria, una mercenària sense escrúpols, Melek, un cavaller de l’ordre del Drac, Lainus, un hàbil lladre i Guideon, capità de l’ordre del Drac per les terres de Drakonia. Unes terres on un gran cataclisme va eradicar la màgia però on l’ombra d’un gran mal va agafant força.

La sèrie acaba d’estrena la segona temporada on el canvi de qualitat respecte la primera és espectacular. La primera temporada consta de 8 capítols d’uns 10 minuts de duració mentre que en aquesta segona els Drakonians s’atreveixen amb un primer capítol de 30 minuts. Podeu pensar que 30 minuts d’una sèrie feta per amateurs és excessiu però mireu-la i descobrireu el contrari. Drakonia ha polit els efectes, les interpretacions i l’argument fent que els 10 minuts de la primera temporada quedessin curts i els 30 de la segona passin volant.

Llarga vida a Drakonia i esperem continuar veient les aventures d’aquests valents que s’atreveixen a desafiar el mal que està naixent a les terres drakonianes.

Podeu seguir les Crónicas Drakonianas a la seva web www.cronicasdrakonianas.com on a part dels capítols trobareu molta informació sobre la terra de Drakonia. També els podeu seguir a Facebook i Twitter.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda