Segones oportunitats

A vegades donar segones oportunitats surt bé. Si heu llegit alguna de les entrades que he fet parlant de Homeland ja haureu notat que la sèrie no em va acabar de fer el pes. Quan tothom parlava de la gran sèrie i d’una de les millors i més intrigants propostes de l’any jo veia una sèrie entretinguda però gens rellevant (més o menys el mateix que em passa amb Looper). És per això que vaig tenir els meus dubtes a l’hora de començar la segona temporada. Per sort vaig tirar endavant. I dic per sort ja que només el primer capítol em va semblar molt millor que tota la primera temporada.

La temporada arrenca mesos desprès d’acabar la primera, amb una Carrie (Claire Danes) allunyada de la CIA i recuperant-se, en Brody (Damian Lewis) convertit en congressista i aspirant a vicepresident i en Saúl (Mandy Patinkin) destinat a Beirut. Tot s’accelera quan la Carrie és reclamada per ajudar en una missió de l’agència i en Brody torna a tenir contactes amb el grup d’Abu Nazir. Els vells fantasmes de la Carrie tornen a aflorar i la vida acomodada d’en Brody tremola. Un encert d’aquesta temporada és que la Carrie ja no confia en ella mateixa com tampoc ho fan els seus companys de la CIA i en Brody té dubtes sobre quin camí ha de seguir. Un dels problemes que trobava de la primera temporada, personatges massa plans que no em feien dubtar sobre les seves intencions, s’arregla en aquesta segona aconseguint fer-me dubtar sobre quin camí escolliran

Amb només tres capítols la sèrie m’ha aconseguit fer sentir coses que la primera no havia aconseguit. Emoció, intriga, ganes de veure el següent capítol, etc. Coses que a qualsevol sèrie de conspiracions i intrigues se l’hi haurien d’exigir i que jo no vaig trobar a la temporada de presentació. Al llarg d’aquest inici s’han viscut grans moment com la persecució al bosc, la desesperació de la Carrie i l’alliberament que li ha suposat descobrir la veritat.

A l’espera de com evolucionarà la trama a partir d’aquest moment haig de dir que tinc grans esperances en aquesta segona temporada i que he estat de sort al donar-li una segona oportunitat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda