0

Sèries que no puc veure

En un món ple d’oferta audiovisual i amb milers de produccions al nostre abast encara em costa creure que algunes de les millors produccions dels últims anys no estiguin disponibles a cap plataforma. En uns dies on tothom recomana sèries per veure durant el confinament he pensat tenir un record per aquelles que no podem veure.

1.-The West Wing

Un dels millors drames polítics que s’han fet mai i cap plataforma la té al seu catàleg. Molts polítics d’avui dia podrien aprendre molt del president Bartlet i el seu equip.

2.-Battlestar Galactica

Amb el permís (i sense també) de Star Trek, la millor sèrie de ciència-ficció espacial que s’ha fet mai. Una barreja ideal de política, religió i aventures.

3.-Fringe

No sóc molt fan de les aventures d’en Walter i l’Olivia però reconec que és molt injust pel seu gran nombre de seguidors no poder gaudir d’ella en cap plataforma.

4.-Buffy, cazavampiros

En una època on la nostàlgia ven, la majoria de plataformes s’haurien d’estar barallant per fer-se amb els drets d’una de les obres mestres de Joss Whedon.

5.-Expediente X

Va revolucionar la televisió i va marcar tota una generació que ens va fer creure que la veritat era allà fora.

6.-Man seeking woman

De fet crec que en cap moment s’ha pogut veure al nostre territori i és una llàstima. Una de les sèries amb l’humor més negre i provocador que he vist mai. M’encanta.

7.-Alias

Igual que Expediente X, Buffy i tantes altres sèries clàssiques que van revolucionar la televisió, Alias no es pot veure a cap plataforma actual. JJ Abrams començava a mostrar el seu caràcter i estil.

8.- Doctor Who

Si, algunes temporades es poden veure a Amazon Prime video però volem tota la sèrie. La clàssica inclosa.

9.- 24

En Jack Bauer és Déu. Una de les millors sèries d’acció de tots els temps. Amb els capítols en temps reals va revolucionar la manera de narrar les sèries.

10.- Bola de drac

L’he vist cada vegada que Tv3 l’ha reposat però tornaria a fer-ho sense problemes. Les vull totes, la clàssica, la Z i Super; en aquests dies tancats a casa fins i tot veuria GT.

La llista podria ser inacabable però aquestes són les que més m’agradaria veure a mi. I vosaltres quines trobeu a faltar?

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *