Sharknado 4: The 4th awakens

shark1Arriba un moment en què el ridícul deixa de fer gràcia per passar a fer vergonya. Sharknado 4 supera aquest moment de llarg.

El que va començar com un fenomen a les xarxes i amb una primera part que va batre rècords s’ha convertit en una autoparòdia on actors en caiguda lliure i velles glòries troben el seu espai.

En aquest blog he comentat les tres primeres parts i no podia ser menys amb aquesta quarta. Això sí, ja us adverteixo que cada entrega s’està fent més difícil de comentar que l’anterior. Sharknado 4 traspassa els límits de l’estupidesa humana encadenant escenes delirants una darrera l’altra. La primera part es podia criticar pels seus tristos efectes i l’absurditat del guió però aquesta ja no hi ha per on agafar-lo.

Ian Ziering i Tara Reid han trobat un lloc recuperar l’èxit dels seus bons temps, David Hasselhoff i Gary Busey una manera de pagar factures i la resta d’actors joves un forat on intentar treure el cap en la indústria cinematogràfica. La majoria del repartiment secundari femení em sonava molt i, segurament, a la majoria de vosaltres us passarà el mateix però costa identificar-les amb la roba posada.

Malgrat tot Sharknado 4 té en el seu repertori de secundaris alguns dels millors moments de la pel·lícula. El diàleg de Gena Lee Nolin i Alexandra Paul al costat de Hasselhoff és un moment impagable per tots aquells que vam créixer veient unes esculturals socorristes que corrien en banyador vermell. També he trobat genial que The Asylum aprofiti l’èxit de la saga de taurons per promocionar la nova entrega de Lavalantula (un dia en parlaré) fent aparèixer el mític Steve Guttenberg fent el paper de Colton West. De fer pel·lícules no en tindran ni idea però de promoció en saben un tros.

Sharknados, piedranados, electronados fins a arribar a un nuclearnado, la pel·lícula és un continu despròposit per veure fins a on és capaç d’aguantar el públic o fins a on pot arribar la inventiva dels “guionistes”.

Sharknado 4 no enganya però us puc assegurar que és el pitjor que he vist des d’Escuadrón Suicida o Batman vs Superman, com a mínim amb aquesta soc conscient que estic llançant a les escombraries unes hores de vida i ho faig voluntàriament.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda