Silicon Valley

En un món tan superpoblat com és el de les propostes televisives és molt normal que petites joies quedin amagades al gran públic. Són sèries petites, sense grans noms, grans pressuposts o històries èpiques però que t’atrapen i passen a formar part del teu imaginari televisiu. Silicon Valley és una d’aquestes  petites joies que no em cansaré de recomanar.

Al llarg de cinc temporades la història de Silicon Valley ha anat evolucionant però sense perdre la seva essència. El tronc principal segueixen sent en Richard Hendricks (Thomas Middleditch) i els seus dos socis, en Bertram Gilfoyle (Martin Starr) i en Dinesh Chugtai (Kumail Nanjiani) i els seus esforços per fer triomfar la seva empresa Pied Piper i mantenir la seva amistat.

Silicon Valley és una sèrie fresca i entretinguda, de curta durada i amb els típics capítols de comèdia americana amb una duració que no passa dels 25 minuts, unes característiques que la converteixen en una sèrie ideal per veure en un parell de tardes de relaxació.

Com he dit la base de la sèrie són els seus personatges i la seva relació d’amistat. Són tres personatges totalment diferents però que es complementen i es necessiten per avançar. A aquest petit trio hi hem de sumar uns secundaris brillants com Zach Woods i Matt Ross en els papers de JaredDunn i Gavin Belson respectivament. Uns personatges  que enriqueixen les interrelacions entre els personatges principals. Aquesta cinquena temporada hem patit la baixa del personatge interpretat per T.J. Miller (Elrich Bachman) que tot i ser un personatge que ja havia fet tot el seu recorregut s’ha trobat a faltar en algunes ocasions. També s’ha vist retallat el personatge de Josh Brener (‘Big Head’ Bighetti) que es manté brillant a cada aparició.

Si busqueu una sèrie entretinguda, fresca i que no abusa de la paròdia cap als freaks com ha acabat passant amb The Big Bang Theory no tingueu cap dubte que Silicon Valley és ideal per vosaltres. Si a més us agrada el món informàtic us encantarà. La podeu trobar a HBO

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda