Silicon Valley

Acostumats a capítols de 40/50 minuts tenir sèrie de menys de 30 minuts s’agraeix bastant. No sempre tens prop d’una hora per dedicar a la televisió i deixar un capítol a mitges hauria de ser considerar pecat mortal. És per això que capítols de poca durada són perfectes per omplir espais de temps mort. És una fórmula que utilitzen principalment les sitcom però que també han adoptat altres com Californication o Entourage que, tot i ser comèdies en origen, no segueixen la fórmula típica de sitcom.

Silicon Valley s’apunta a la fórmula de capítols curts i l’uneix a la moda de temporades curtes (8 capítols) cosa que converteix la sèrie en una opció de visionat ràpid.

Ambientada a Silicon Valley la sèrie ens explica les desventures d’n grup d’amics que decideixen rebutjar una oferta milionària per un software que han desenvolupat per intentar formar la seva pròpia empresa i crear un producte capaç de revolucionar internet.

siliconvalleyposterLa comèdia d’HBO s’aprofita dels tòpics sobre els informàtics però els explota d’una manera diferent del que estem acostumats. Tenim el noi tímid, l’inadaptat i el programador indi però el seu caràcter és menys estrambòtic o exagerat del que veiem normalment a televisió (en el primer capítol la sèrie marca distàncies fent un senzill gag sobre els grups d’informàtics). També s’explota la part freak però d’una manera subtil i com a reforç de l’ambientació, no com el motiu principal de fer riure.

Silicon Valley no descobreix res nou però aporta un aire fresc i es deixa veure d’una manera ràpida i senzilla. Amb la gran oferta de sèries amb trames complicades i que constantment intenten sorprendre o enganyar a l’espectador s’agraeix tenir un producte que només vol entretenir. A destacar les excel·lents interpretacions dels seus principals protagonistes, Tomas Middleditch, T.J. Miller, Kumail Nanjiani, Zach Woods i Martin Starr formen un equip perfecte, amb unes grans interpretacions. Encara falten alguns serrells per polir, com el paper de Josh Brener o la relació amb l’únic personatge femení interpretat per Amanda Crew però tot això es podrà explotar durant la segona temporada que HBO ja ha confirmat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda