Sitges 2012 agafa forma

Si aneu entrant de forma regular a la web del festival de Cinema de Sitges veureu que poc a poc l’apartat de pel·lícules es va omplint. Per anar obrint boca us oferim els tràilers i resums d’algunes de les cintes que es podran veure.

Safety Not Guaranteed

Un anunci per paraules demana una persona per ajudar en un viatge en el temps. Es tractarà d’una broma o d’un treball real?

The Day

En un món apocalíptic un grup de supervivents intenta sobreviure.

V/H/S

Presentada com la nova revolució del cinema de Terror V/H/S explica la història d’un grup de persones contractades per entrar a una casa abandonada a robar una cinta de vídeo

Cockneys vs Zombies

Ja vam fer una entrada al blog sobre aquesta pel·lícula anglesa. Un grup de supervivents de les zones marginals de Londres lluiten contra una invasió zombi.

Com podeu veure per aquesta petita recopilació hem agafat pel·lícules bastant comercials que segurament acabarem veient a les pantalles dels nostres cines. Però no patiu, ja estem preparant una article amb aquelles pel·lícules que rarament arriben a les cartelleres. Per fer-vos una idea us deixem amb això.

Zombie-Ass: Toilet of the Dead

Pensàveu que una invasió zombi era el pitjor que podia passar? Doncs us equivoqueu, imagineu no poder anar a cagar durant la invasió ja que aquests monstres sense cervell surten de la merda!

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda