Stallone, Statham i companyia

Els clàssics del cinema d’acció es tornen a reunir per fer gaudir als fanàtics de les explosions i la violència dels 80.  Chuck Norris (una reverència) i Jean-Claude Van Damme s’uneixen a Stallone, Statham, Lundgren i Li en aquesta pel·lícula on el nivell de testosterona supera tot el que havíem vist fins ara. Willis i Schwarzenegger també tornen al film, aquest cop amb una mica més de protagonisme que la primera vegada. Per mala sort aquest cop perdem a Mickey Rourke.

Encara queden un parell de setmanes però aquí us deixem el tràiler per anar obrint boca.

Per cert, ja comencen a córrer rumors sobre una tercera part que afegiria nous noms al repartiment. Concretament es parla de Harrison Ford, Clint Eastwood i Steven Seagal. Més important encara, es diu que Nicolas Cage ja ha signat per la tercera entrega. Encara no hem vist la segona (qui ho ha fet diu que és millor que la primera) i ja ens morim de ganes de veure la segona.

Tràiler via movieclipTrailers

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda