0

Star Trek Discovery (II)

Després de dos capítols de Star Trek Discovery vaig fer una entrada elogiant molt aquesta nova aventura de l’univers trekkie, un cop acabada la temporada no només em reafirmo amb el que vaig dir, crec que em vaig quedar curt. Discovery ha sabut posar al dia les aventures de Star Trek però sense perdre l’essència de la sèrie original. Una feina molt difícil que ha aconseguit completar amb molt bona nota.

Star Trek Discovery s’ha posat al dia actualitzant conceptes però sense trair l’origen.

Els dos primers capítols en què vaig basar la primera entrada sobre la sèrie ens presentaven la nau USS Shenzhou, la seva capitana Phillipa Georgiou (Michelle Yeoh) i la primera oficial Michael Burnham (Sonequa Martin-Green). Al següent capítol tot canvia. La USS Discovery arriba per substituir la Shenzhou i el capità Gabriel Lorca (Jason Isaacs) reemplaça la capitana Georgiou. No contents amb això el descans nadalenc ens va oferir un gir de guió que va sorprendre a tothom i que van rematar amb una nova sorpresa pocs capítols després. S’han acabat els capítols independents i auto conclusius, Discovery es basa en una trama única complexa, intensa i sorprenent.

El tram final de la sèrie s’ha anat superant a si mateix a mesura que anaven passant els capítols. No només en el ritme i la intensitat del que passava també en l’argument i la història que ens anaven explicant. Siguis trekkie, fan de Star Wars o browncoat, Star Trek discovery és una sèrie que qualsevol fan de la ciència-ficció hauria de veure i recomanar a amics, coneguts i saludats.

Conscients que una sèrie com Star Trek Discovery tindrà damunt seu un exèrcit de fans analitzant a consciència cada detall, els seus creadors s’han passat tota la temporada fent petites picades d’ullet a la sèrie original i a l’univers que en forma part. La cirereta s’ha produït durant l’últim minut de l’últim capítol. Llàgrimes d’emoció i aplaudiment dempeus.

Amb una segona temporada confirmada, si Star Trek Discovery és capaç de mantenir aquest nivell, sembla que podrem gaudir de les aventures de la USS Discovery per molts anys.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *