Superman unbound

unbound_comicA diferència de Marvel, que ha aconseguit crear un univers propi al cinema, les pel·lícules de gran pantalla de DC ballen entre fracassos com Green Lantern o Superman Returns i èxits (o possibles èxits) com la saga Batman de Christopher Nolan o el nou Superman de  Zack Snyder.

Però on si està treballant amb bon peu l’altre gran monstre dels còmics és en la seva divisió d’animació. DC Entertainment ofereix cada cert temps (normalment tenim dues o tres estrenes l’any) una adaptació per petita pantalla i en animació de les aventures dels seus principals personatges.

Basada en la saga Superman: Brainiac de Geoff Johns, la peli resumeix l’enfrontament entre Superman i una de les pitjors amenaces de l’univers, Brainiac responsable de la desaparició de ciutats senceres entre les que es troba Kandor, ciutat de Kara (supergirl) .

Amb una bona animació i un dibuix més que correcte la peli és entretinguda i ens mostra un Superman més agressiu i decidit del que veurem mi al cinema.

Si us agrada l’animació i el personatge de Superman no acabareu decebuts, sense anar més lluny és molt superior a l’avorriment que va fer Bryan Singer fa 6 anys.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda