The Babysitter

Si mai em toca fer una llista amb els meus 25 directors preferits, us puc ben assegurar que McG no en formaria part. No em fa mal dir que m’ho vaig passar molt bé amb Esto es la guerra i ara amb The Babysitter però mai li perdonaré Terminator: Salvation.

Amb 12 anys en Cole (Judah Lewis) és el raret de classe. No té amics i els companys li fan la vida impossible. Només està tranquil quan està amb la seva cangur. La Bee (Samara Weaving) no és una cangur normal, renega, beu i tracta en Cole com un adult. Tot canvia quan en Cole decideix espiar què fa la Bee quan ell està dormint.

The Babysitter és una comèdia gamberra i políticament incorrecte que et sorprèn amb un inesperat (imprescindible no veure el tràiler abans de la pel·lícula) gir argumental que t’agafa totalment per sorpresa i serveix com a detonant per les millors escenes de la pel·lícula.

L’argument de The Babysitter és tan senzill com surrealista i el mateix passa amb els seus gags que són paròdies portades a l’extrem però ja és el to de la pel·lícula i no busca res més que fer riure i entretenir. El guió de Brian Duffield utilitza el terror com excusa però el gènere principal de la pel·lícula és comèdia, més concretament comèdia absurda. Sense arribar al nivell de la genial Cabin in the woods, The Babysitter m’ha recordat molt a la gran pel·lícula de Drew Goddard. Està anys llum d’ella però tenen el mateix esperit utilitzant un gènere com a suport per un altre i sorprendre a l’espectador. Si heu de triar, no dubteu, Cabin in the woods és molt millor però amb The Babysitter no quedareu malament.

Sobre la resta poc més a destacar. McG és un director més aviat fluixet i tampoc no llueix en aquesta pel·lícula, però, per sort, tampoc molesta. La bogeria i teatralitat que el guió permet als actors fan acceptables unes actuacions que en altres pel·lícules consideraríem mediocres. The babysitter no destaca pels seus valors individuals, és el conjunt que funciona molt bé.

Disponible a Netflix, The Babysitter és una excel·lent opció per passar una bona tarda amb amics o la parella sempre que us agradi l’humor negre i tirant a bàsic.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda