The big bang theory – Promo temporada 6

The Big Bang Theory pateix el mateix problema que moltes comèdies, comença molt bé però amb el temps es va desinflant. El mateix va passar amb Friends i ha passat amb How I met your mother (tot i que el gir cap a situacions més dramàtiques i adultes sembla que li pot donar una segona oportunitat).

El grup format per Sheldon, Leonard, Raj i Howard funcionava molt bé com a inadaptats socials però amb la seva obertura cap al món han perdut una mica de força. Personatges com Bernadette o Amy Farrah Fowler han donat força joc als guionistes però han causat la caiguda d’altres (Penny o Raj) que han quedat com a secundaris sense gaire importància.

Amb això no vull dir que sigui una sèrie dolenta, The Big Bang Theory segueix complint el seu objectiu que no és més que fer passar uns 25 minuts entretinguts. El problema és que ja no ho fa amb la intensitat d’abans. Malgrat això seguiré veient cada capítol i gaudint amb la inseguretat d’en Leonard i les manies d’en Sheldon Cooper.


The Big Bang Theory torna el 27 de setembre

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda