The boring dead

Em costa molt valorar The Walking Dead amb objectivitat. Sóc un enamorat del còmic i l’adaptació que han fet per televisió m’ha semblat una merda des del tercer capítol de la primera temporada.

Si la segona meitat de la segona temporada em va fer pensar que la sèrie agafava el bon camí amb una mica més de ritme i violència el principi d’aquesta tercera em fa pensar que em vaig equivocar.  Tenim més violència, almenys no hem tardat 2 o 3 capítols a veure el primer caminant mort, però és una violència estèril, posada en pantalla per fer contents als que amb una mica de sang i fetge en fan prou. Res a veure amb la violència que veiem al còmic. Ja m’ha quedat clar que els guionistes són incapaços d’atrevir-se a posar en pantalla el que podem llegir al còmic. És innegable que el ritme a millorat. Com a mínim passen coses i no estem un capítol sencer passejant pel bosc. Malgrat tot sembla que la sèrie tingui por d’avançar cap a la seriositat del còmic. Quan sembla que el capítol arrenca bé agafen i es posen a cantar al voltant d’un foc de camp. Però què collons és això? Estem de camping? Tenir una actriu que canta bé no t’obliga a fer-la cantar.

Deixant de banda l’argument, el ritme, etc. La sèrie té uns punts que caldria revisar amb calma. Els personatges s’han currat uns silenciadors per les pistoles, van amb armes blanques per no fer soroll i atraure els zombis però no tenen cap mirament en que un d’ells utilitzi una moto que es pot escoltar a dos quilòmetres de distància. El personatge de la Michonne fa la sensació que es convertirà en un personatge pla però atractiu visualment. En el còmic s’explica el motiu per tenir els dos caminants que l’acompanyen i el motiu per desfer-se d’ells. A la sèrie queda xulo i ja en fan prou. La tensió també s’ha anat perdent al llarg de les temporades. Encara recordo els nervis que hem va provocar la sortida d’en Rick de l’hospital al primer capítol, en canvi l’escena de la presó m’ha semblat freda.

Ara toca espera l’arribada del governador però dubto molt que pugui fer pujar l’opinió que tinc de la sèrie ja que espero amb ansia la trobada Michonne/Governador i dubto que estigui a l’alçada.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda