The darkest hour

darkestposterQuatre joves americans es coneixen a Moscou la mateixa nit que uns estranys éssers fets d’energia arriben a la Terra amb una única intenció, exterminar la humanitat i robar els recursos del planeta. Fets d’energia aquests éssers són invisibles a l’ull humà i només reaccionen davant la llum.

Amb aquest argument prou interessant comença The darkest hour (Chris Gorak, 2011) però nombroses errades de guió fan que passi de ser un film interessant a ser un producte fluix i fàcilment prescindible.

oliviaVisualment la peli navega entre dues aigües, per una banda convertir els aliens en invisibles ajuda a dissimular la falta de recursos i els atacs cap als humans són molt efectius però en el moment que es mostra la cara dels invasors queda clar la falta de pressupost que pateix la peli.
En general els actors són força fluixos i només destacaria la presència de Olivia Thirlby, la seva actuació és igual de fluixa que la resta però veure-la en pantalla ajuda a passar la peli.

Com ja he dit on més falla la peli és en el guió. Amb tot Moscou destrossat el pla dels protagonistes consisteix a anar fins a l’ambaixada dels Estats Units a demanar ajuda… clar, com que és territori americà haurà sobreviscut a l’atac… La majoria de la gent ha mort però un pirat (clon de Peter Jackson) no només és capaç de sobreviure sinó que es construeix un refugi a casa seu i un arma capaç d’eliminar els aliens… Si els aliens s’acosten a un llum aquest s’encén però si s’acosten a un autobús aquest arrenca i comença a accelerar descontrolat… En definitiva, un munt de situacions ridícules que acaben convertint la peli en un despropòsit fins al nivell de fer sortir una espècie de secundaris de Mad Max que lluiten per la resistència del planeta…

darkest01

Per sort la peli és prou curta (90 minuts) per quedar-se en una mala anècdota i no convertir-se en una tonteria total com va passar amb Battleship (tot i que la duració tampoc és garantia de res, Skyline són 94 minuts i els pateixes tots i cadascun d’ells)

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda