The Flash

flash_posterL’home més ràpid del planeta arriba a la televisió per segona vegada (va tenir una versió els anys 90 amb John Wesley Shipp com a Barry Allen que ara interpreta Henry Allen, el pare de Flash) per ampliar l’univers que DC comics està creant a la petita pantalla. Els que som fans d’Arrow (els que no ja tardeu a ser-ho) ja vam conèixer el personatge la temporada anterior, amb una introducció d’en Barry Allen (Grant Austin) poc abans d’adquirir el seu poder que servia d’excusa per presentar el nou personatge i poder creuar el seu camí de forma ocasional amb el de l’Oliver Queen (Green Arrow – Stephen Amell).

Sincerament, Flash és un personatge que mai m’ha fet excessiva gràcia d’entre els superherois més coneguts (i no negaré que en forma part) és un dels que està més avall a la meva llista de preferits (molt igualat amb Aquaman). Segurament m’estic perdent un personatge prou interessant però n’hi ha masses i algun s’ha de despenjar. Per sort la sèrie em permet tenir una petita idea de com és i quin caràcter té.

The Flash ens explica el dia a dia d’en Barry Allen, un científic forense que adquireix supervelocitat després de rebre l’impacte d’un llamp provocat per un accident en un accelerador de partícules. Amb l’ajuda d’un petit grup de científics en Barry decideix utilitzar els seus nous poders en defensar la ciutat de Central City i investigar la mort de la seva mare per algú amb poders similars als seus.

A diferència de Arrow que té un to més adult The Flash respira un aire més lleuger, amb un personatge irònic i més alegre però sense caure en la brometa fàcil. The Flash té acció però mentre que les aventures de l’arquer verd són totes nocturnes el raig vermell es deixa veure més a la llum del dia. Tot és més lluminós a Central City.

El principal problema de la sèrie són els seus efectes. La majoria estan mlt ben aconseguits però ensenyar en pantalla la velocitat del personatge no està gaire ben resolt. Està molt ben fet quan parlem de plans generals o veiem un raig vermell i groc movent-se entre el trànsit de Central City però en els moments que es vol mostrat de massa a prop queda una mica ridícul.

The Flash no deixa de ser un nou producte d’entreteniment dirigit a un públic jove i a tots aquells que ens empassem qualsevol cosa que porti el segell DC o Marvel però, per sort, està fet amb ganes i sense convertir-ho en una comèdia romàntica per adolescents (com va passar amb Smallville). De moment ha arrencat prou bé i ja tinc ganes de veure quins personatges coneguts fan acte de presència al llarg de la temporada o si serveix per presentar la següent adaptació d’algun personatge DC de cares a una nova sèrie. Per ara l’episodi 8 porta per nom Flash vs Arrow cosa que deixa clar que destí dels dos personatges seguirà lligat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda