The good fight

La temptació de fer un spin-off d’una sèrie d’èxit és molt temptador però no sempre surt bé. Massa sovint consisteix més a seguir esprement la gallina dels ous d’or que no pas en crear un producte de qualitat. Per sort The good fight no és un d’aquests casos.

The good fight arranca un any després de The good wife amb una estafa financera que afecta la Diane Lockhart (Christine Baranski) que en un moment es troba sense estalvis, feina ni jubilació. Forçada a deixar el bufet que ella va crear, la Diane es veu obligada a tornar a començar en un bufet nou, l’únic bufet totalment afroamericà de Boston.

Aquesta vegada el matrimoni King s’ha associat amb Phil Alden Robinson per crear aquesta nova història i els ha sortit molt bé. The good fight agafa el millor de The Good wife i li dóna un aire nou. El cert és que la sèrie funciona bé de manera individual, sense necessitar l’original.

Una de les principals diferències amb The good wife i, al mateix temps, una de les principals forçes de The good fight és la falta d’un protagonista principal. Si bé és cert que la sèrie està centrada a seguir la Diane Lockhart, la història es divideix en tres protagonistes, la mateixa Diane, la Lucca Quinn (Cush Jumbo) i la Maia Rindell (Rose Leslie). No tenir una Alicia Florrick treu molt pes a la sèrie i permet desenvolupar històries paral·leles molt interessants.

El que si que recupera de la sèrie original són els personatges secundaris interessants. Des del Mike Kresteva de Matthew Perry a la magnífica Elsbeth Tascioni de la Carrie Preston. També tenen els seus moments Colin Sweeney, Dylan Stack, Neil Gross o Kurt McVeigh.

The good fight agafa el millor de la sèrie original però aconsegueix tenir personalitat pròpia i funcionar de manera independent. Molt recomanable ja sigueu fans de The Good Wife o no.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda