The Grey

Fa uns dies parlava amb un amic sobre Venganza: Conexión Istambul (Olivier Megaton, 2012), jo li comentava que encara no l’havia pogut veure i ell me la va recomanar amb ganes. A més va aprofitar per fer-me descobrir un altre film que m’hauria passat per alt sense el seu consell, Infierno Blanco (Joe Carnahan, 2011). També protagonitzada per Liam Neeson que sembla sentir-se prou còmode en pelis d’acció.

L’argument és senzill. Sis treballadors d’una petroliera pateixen un accident aeri a Alaska i queden en terra de ningú. A part de superar les seves diferències hauran de sobreviure uns llops que protegeixen el seu territori.

Haig de reconèixer que el tema dels llops em va sorprendre i agradar força. El fet que l’enemic dels protagonistes sigui un animal real i salvatge fa que la tensió augmenti i estiguis força estona en tensió. I dic força ja que en alguns moments la cinta es perd en divagacions i converses transcendentals que fan perdre ritme i intensitat. Un altre punt negatiu que podem trobar és la dualitat que mostren els llops, en alguns moment són extremadament intel·ligents i en d’altres deixen passar la oportunitat perfecte per massacrar a tots els supervivents.

No la definiré com una gran pel·lícula però si com un bon entreteniment. Fa passar una bona estona i t’atrapa davant la televisió fins al darrer moment (personalment a mi em va semblar un bon final). Llàstima de les baixades de ritme que he comentat abans i que poden provocar un petit cansament a l’espectador. Una peli d’acció ha de durar entre 90 i 100 minuts, allargar-la a 120 és arriscat sense un gran guió.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda