The last kids on Earth

Aquí coneguda com ‘Los últimos frikis del mundo‘, Netflix s’ha encarregat d’adaptar a televisió aquest nou fenomen literari que ha enganxat a milions d’adolescents i preadolescents al llarg del planeta.

En Jack és un jove actiu i optimista que un dia es troba sol al mig d’un apocalipsis que inclou zombis i monstres gegants. Lluny de desesperar-se en Jack ho viu com una aventura que millorarà quan el seu millor amic i dos companys més d’escola s’uneixin a ell.

The last kids on Earth està clarament dirigida a un públic adolescent o preadolescent però això no fa que els adults que encara ens veiem com adolescents no puguem gaudir-la. Els que ja tenim algunes primaveres a l’esquena podem imaginar com els quatre protagonistes d’aquesta història podrien ser, sense problemes, els Cinc o els Goonies de la nostra generació. Amb un humor més gamberru que els primers i molt inspirats amb els segons però ja enteneu la idea. El protagonista afronta els problemes que se li presenten com si es tractés d’un videojoc amb un llenguatge que els joves d’avui en dia entenen perfectament.

Aquesta adaptació ens ofereix un entreteniment blanc, molt divertit i que et permet passar una bona estona amb una història entretinguda i que ens parla de l’amistat i d’afrontar la vida d’una manera optimista.

Tècnicament la sèrie és molt correcte, amb disseny que respecte molt a l’original dels llibres i que s’adapta perfectament al to de la història. Posant les veus trobem actors de renom com Mark Hamill, Bruce Campbell o Rosario Dawson però cap d’ells en els papers protagonistes.

Escrita per Max Brallier amb il·lustracions de Douglas Holgate, aquesta saga està formada per cinc llibres i la intenció de Netflix és adaptar cada llibre en una temporada però per aquesta primera ha decidit fer-ho en format llargmetratge que serveix com a pilot i introducció a l’univers. La segona temporada, que ja està confirmada, tindrà deu episodis.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda