The leftovers

leftovers_posterEn un món normal una sèrie ben filmada, amb bones interpretacions, arguments originals i intrigants té tots els números d’enganxar-me des del primer minut però com que no estem en un món normal The leftovers m’ha deixat bastant fred. Bé, pensant-t’ho millor potser el món és normal i el raro sóc jo…

The Leftovers ens situa tres anys després d’un fenomen mundial que provoca la desaparició del 2% de la humanitat. Persones a l’atzar que desapareixen sense deixar ni rastre mentre els seus familiars i amics han de viure amb l’incògnita de què ha passat. A partir d’aquest fet apareixen tot de sectes que intenten explicar o commemorar el succés. Un d’aquests grups és Culpable Romanent, una secta a la ciutat de Mapleton i que obliga als habitants a no oblidar.

Com he dit al principi l’argument és interessant i algunes de les interpretacions són extraordinàries. La majoria dels personatges principals tenen caràcter, personalitat i tenen prou força per mantenir-te atrapat durant el prop d’una hora que dura cada capítol. Els actors que els interpreten amb Justin Theroux, Amy Brenneman i Ann Dowd com a principals protagonistes claven els seus papers i ens regalen alguns dels moments més impactants d’aquesta temporada però al conjunt li falla alguna cosa que em costa explicar.

És una trama d’intriga i, per tant, hem de tenir uns quants misteris al llarg de la temporada i tampoc podem esperar que ens donin totes les respostes però una mica de llum no aniria malament. Molts l’han comparat amb Lost, misteris, personatges amb estranyes motivacions, situacions irreals, etc. Comparteixen molt però amb Lost sabies cap on anaves; sortir de l’illa. En el cas de The leftovers encara no tinc clar cap on anem ni per quin motiu. Aquesta falta d’objectiu i la sensació que m’haig de creure més del que m’arribaran ha explicar mai m’ha fet allunyar de la sèrie.

leftovers3

Com ja us he dit tècnica i interpretativament no tinc res a dir-hi però no m’espereu per una segona temporada. Ja m’explicareu què passa si és que arriben a explicar alguna cosa.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda