0

The Newsroom

newsroomAquest cap de setmana ha tornat The Newsroom, ens hem tornat a trobar amb Will McAvoy (Jeff Daniels), MacKenzei McHale (Emily Mortimer), Jim Harper (John Gallagher Jr.) i tot l’equip de News Night, un equip que ara ja ens és familiar i uns personatges que coneixem o que creiem conèixer.

Si bé la primera temporada es va centrar a presentar els personatges, el seu caràcter, les seves motivacions, mostrar-nos el funcionament d’un programa nocturn de notícies i definir el to de la sèrie aquesta va més per feina.

En el primer capítol veiem que l’equip perfecte de la primer temporada ha sofert un fort revés i que les relacions entre els protagonistes se n’està ressentint. A la primera temporada McAvoy carrega fort contra el Tea Party i aquestes declaracions tenen conseqüències en l’inici d’aquesta temporada, conseqüències per ell, la cadena i, en resum, per tot l’equip. A més veiem que l’equip ha comès un error greu en una notícia que pot portar greus repercussions. En forma de flashbacks aquest primer capítol ens mostra com l’equip es comença a deteriorar i com un cas anomenat Genova (a veure si McAvoy tindrà els papers de Barcenas) posa contra les cordes l’equip de News Night.

newsroom2

Com passava a la primera temporada Aaron Sorkin (reverencia) barreja les trames del programa televisiu amb trames personals. Així doncs tornem a trobar el triangle amorós entre Maggie, Jim i Don però alguna cosa que encara desconeixem ha fet canviar el caràcter de Maggie (una magnífica Alison Pill) al mateix temps que hem perdut la pista a Jim. La resta de secundaris (Dev Patel, Olivia Munn o Sam Waterson) es segueixen mantenint al nivell de la sèrie i sembla que a poc a poc aniran agafant protagonisme. La incorporació de Hamish Linklater com a Jerry Dantana també sembla que donarà molt joc.

Sèrie 100% recomanable amb tot l’estil Sorkin, diàlegs llarg i ràpids, moments trepidants i un guió intel·ligent i crític amb els temps que estem vivint.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *