The Sinner

Pot algú assassinar un complet desconegut sense motiu? Pot aquesta mateixa persona ser incapaç de justificar els motius? Sota aquestes dues preguntes, USA Network ha adaptat en format sèrie la novel·la homònima de Petra Hammesfahr on una jove mare assassina sense cap motiu aparent un complet desconegut. La sèrie ens convida a descobrir la història barrejant l’actualitat amb flashbacks per anar descobrint el passat de la protagonista.

A The Sinner, Jessica Biel es posa a la pell de Cora Tannetti, una jove mare que durant una excursió familiar i, sense motiu aparent, assassina a sang freda un desconegut. Al seu costat trobem Bill Pullman interpretant el detectiu Harry Ambrose, un agent entossudit a descobrir què ha portat a la noia a cometre el crim. El repartiment està molt ben escollit, Jessica Biel fa cara de perduda i desconcertada durant tota la sèrie i Bill Pullman encaixa perfectament en el rol de policia torturat amb problemes personals. El mateix passa amb el grup de secundaris, tot i que alguns d’ells estan massa desaprofitats com ara els pares de la Cora i la seva germana. La sèrie només rellisca per voler utilitzar la mateixa Jessica Biel per interpretar la versió adolescent del seu personatge. Tant costava trobar una actriu jove que s’assembli a ella? Són només cinc anys de diferència però costa creure’s l’edat del personatge mentre l’estàs veient igual que en l’actualitat.

The sinner és una sèrie que va de més a menys i s’acaba desinflant a la recta final. L’inici és molt potent i té uns capítols molt desconcertants i pertorbadors que et provoquen ganes de seguir amb la sèrie sense descans entre episodis. La sèrie juga amb tu i et va donant pistes que mai acabes de saber si són reals o són falses. Aquesta tensió es va esvaint amb el pas dels capítols fins a arribar al desenllaç que s’acaba convertint en una telesèrie de cap de setmana.

El millor que té és que la sèrie aguanta el tipus fins als dos últims capítols on tot es precipita i s’accelera de forma descontrolada. El fet que només siguin vuit capítols i que els sis primers t’enganxin bastant fan que la valoració global de la sèrie sigui acceptable.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda