The walking dead – espòilers

twd2Sisena temporada d’una sèrie a la qual n’hi sobren cinc i mitja (només els tres primers de la primera temporada valen la pena) i que vaig decidir deixar de seguir i escriure’n al finalitzar la temporada anterior. Com podeu veure no és així. Seguint una de les màximes que regeix la meva vida, aquest són els meus principis i si no t’agraden en tinc uns altres.

La sisena de The walking Dead comença on acaba la cinquena, amb la ciutat d’Alexandria assumint que la vida real no és la viscuda fins ara i que el món exterior és dur i cruel. Amb un Rick desbocat assumint el lideratge a l’ombra, la ciutat ja no es limita a sobreviure, ara es preparen per defensar-se de qualsevol amenaça que pugui arribar de l’exterior, ja sigui viva o morta.

Tot sembla indicar que aquesta temporada no només tindrem conflictes violents entre humans i zombis, també el personatge d’en Rick s’enfrontarà a les repercussions morals del supervivent en què s’ha convertit. Unes repercussions que es materialitzen en forma del titafreda d’en Morgan qui serà la veu de la consciència i el contrapunt d’en Rick Grimes en aquesta temporada.

Ja he avisat que venien espòilers però torno a fer-ho per si de cas, ara explicaré un dels spoilers més comentats per la xarxa. Avisats esteu.

twd3

Feia molt de temps que a la sèrie se li reclamava la mort d’un personatge principal, les de la Lori o la Beth no serveixen perquè molts vam aplaudir el fet més que lamentar-lo. La sèrie exigia un personatge dels de debò, en Rick, en Daryl o, fins i tot, la Carol, únic personatge aprofitable de la sèrie. Doncs no s’han atrevit. La mort d’en Glenn arriba tard i malament, per començar tots tenim molt clar que un personatge com aquest no podia sobreviure més enllà de la segona o tercera temporada però l’hem aguantat fins a la sisena i per l’altra banda la seva mort és tan ridícula com poc creïble. Caure arrossegat per un suïcida des de dalt d’un contenidor… Patada, distracció pels zombis i escapar corrent. En fi, si volien un impacte van molt tard.

La resta de la sèrie continua força igual, un grup de personatges que competeix per veure qui és més imbècil, un motorista armat amb una ballesta però que és incapaç d’obrir les parpelles i un vull-i-no-puc de sèrie. Suposo que l’alegria que va suposar Fear the Walking Dead té a veure amb la segona oportunitat que li he donat a The Walking Dead però no tornarà a passar… Bé, o si que també és entretingut veure una sèrie per posar-la a parir.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda